• kezdkp2.jpg

 


Litke Község Önkormányzata 2022. évben sikeresen pályázott

a Magyar Falu Program keretében meghirdetett "Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása - 2022"  MFP-KEB/2022. alprogramjára.

A pályázaton megítélt összegből 1.762.800 Ft összeget nyertük bértámogatásra, melyből 12 hónapon keresztül tudtuk finanszírozni 1 főnek napi 4 órás munkabérét.

Tárgyi eszközök, infokommunikációs eszközök, egyszer használatos eszközök és forgóeszközök beszerzésére 1.999.100 Ft összegű támogatást kaptunk, melyből 1 db laptop, 1 db nyomtató, 1 db digitális fényképezőgép, 3 db kiállító paraván és 2 db sátor került beszerzésre.

 

A sikeres pályázatnak köszönhetően az általunk felkínált programsorozatok azt kívánták elérni, hogy a számítógépek világa mellett a hagyományok adta élmény megtapasztalása az értékek megőrzése fontossá váljon!

Célunk a generációk közötti különbségek áthidalása, a tudásátadás lehetőségének megteremtése. A megvalósuló programok segítségével kiszakítani a fiatalokat az online térből, egy minőségi időtöltést biztosítani számukra, ahol előtérbe kerülnek a személyes emberi kapcsolatok, a társas együttlét szabályai, fejlődik a kommunikációs készség, a kreativitás, az önértékelés, az empátia és a közösségi identitástudat.

 

Kedvezményezett neve: Litke Község Önkormányzata
Pályázati alprogram címe, kódszáma: "Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása - 2022"
MFP-KEB/2022.
Támogatás összege: 3.761.900 Ft
Támogatás mértéke: 100%

                        

 

 

     

 

Litke Község Önkormányzata 2020. évben sikeres pályázatot nyújtott be a Magyar Falu Program MFP-OEF/2020. „Óvodaépület felújítása” alprogramjára.

A pályázatban elnyert összegből - 6.927.490,-Ft - az óvoda vizesblokkjának teljeskörű felújítását, korszerűsítését valósítottuk meg, melyet óvodásaink 2021. február 23-án már birtokba is vehettek. A sikeres pályázattal nem csak egy korszerű, jól felszerelt, mosdóhelyiséget kapott az épület,
hanem a kis óvodások higiéniai valamint esztétikai nevelésében is fontos szerepet tölt be a megújult vizesblokk.

 

Kedvezményezett neve: Litke Község Önkormányzata
Pályázati alprogram címe, kódszáma: "Óvodaépület felújítása" MFP-OEP/2020
Projekt címe: Litkei Óvoda vizesblokkjának felújítása
Támogatás összege: 6.927.490 Ft
Támogatás mértéke: 100%

 Litke Község Önkormányzata 2019-ben pályázatot adott be a Magyar Falu Program keretén belül Orvosi eszközök beszerzésére. A sikeres pályázatnak köszönhetően 2.564.983,-Ft összegben új, korszerű eszközöket sikerült beszerezni a település orvosi-és védőnői szolgálatának ellátásához.

 

TOP